piatok, 29. marca 2013

Zas tie služby v Bratislave

Pamätáte si, ako som kedysi tvrdil, že gastronómia a služby sa v Bratislave výrazne zlepšili? Tak tu zas máme čiernu ovcu.
Si predstavte, že prídete do normálneho dobrého podniku, trebars do AuCafe, objednáte si Jacka, druhého, tretieho, trinásteho. No a potom vám zrazu začnú nosiť tú najdrahšiu whisku čo tam majú, lebo na to asi neprídete. No proste absurdné, nemožné, blbosť.
Presne takto však k zákazníkom pristupujú v RockOK na Šafku. Tentokrát to bolo s borovičkou, nie s whisky (pozn. pre ignorantov: aj borovička vie byť drahšia a lacnejšia, i keď to nie nutne korešponduje s lepšia horšia). Normálne že mi po pár kolách začali zrazu nosiť nejakú akože drahšiu borovičku. Ako chápete, nejde o tých pár centov navyše. Toto sa proste nerobí. Zjavne ešte niektorí nepochopili, ako si majú udržať zákazníka.

Už som sa vyrozprával, som pokojnejší.

1 komentár:

  1. Tak príjemné prekvapenie. Vedenie podniku zareagovalo na našu mailovú sťažnosť za pár hodín, vysvetlili sme si čo a ako a veci uviedli promptne na pravú mieru. Teším sa!

    OdpovedaťOdstrániť