streda 14. augusta 2013

Borovička na otváračke Clusterhaus


Nestihli ste otváračku nového Clusterhausu v Bratiske? Nevadí! Borovička nezaváhala a zúčastnila sa, takže je tu pre vás krátky report.
Clusterhaus je projekt, ktorý už nejaký čas funguje vo Viedni a v Cologne. Hovorí o sebe, že je najnovší (čo asi dáva) a najväčší (čo fakt neviem) techhub na Slovensku, konkrétne v bývalej telekomáckej veži pri Poluse. Je to niečo ako cowork, ale taký pre firmy, ktoré už majú niečo za sebou a hľadajú kreatívne miesto na prácu. Teda nie openspace. Od tých, čo u nás už poznáme dlhšie, sa na prvý pohľad líši najmä absenciou nábytku a výbavy (v základnom balíku nie je žiadne zariadenie, parkovanie, a ani Internet). Otváračka bola veľmi otvorená, okrem hudby a fajn ľudí žiaden formálny program či informácie (okrem pekného letáčiku s predbežnými cenami).
Priestory sú pekné, na šiestom poschodí, rozhodne oslovil výhľad. Poloha (aj kvôli ťažkostiam s parkovaním) sa mi nezdá až taká skvelá, ale zas máte pod oknom Kuchajdu a Polus.
Uvidíme, ako sa chalanom bude dariť. V každom prípade je dobré, že tu máme opäť ďalšiu aktivitu, ktorá chce pomôcť podnikateľom na Slovensku. Ak chcete vedieť viac, ten správny kontakt je info@clusterhaus.at.





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára