piatok 30. novembra 2012

Nemci v Dunaji

V Dunaji bol zaujímavý koncert nemcov Me and My Drummer. Bol som tam s 3 (tromi) krásnymi ženami, takže potenciál na dobrú akciu.

Neviem, či všetci poznáte KCčko (Dunaj), takže ho trochu predstavím. Je to také hniezdo heapstairov. V centre mesta Bratislavy. Na štvrtom poschodí, s dobrým barom, pekným balkónom a takou svojskou atmosférou. Niekto tam chodí len tak na pivo, niekto na heapstairský pohár vína, ja s Barborou na borovičku. No a ani neviem kedy to prišlo, ale začali sa tam zhusťovať heapstairi. Takí tí s okuliarmi, svojrázne oblečení, ale inak neškodní. Hippies dvadsiateho prvého storočia. Aj preto mi nevadia.

Ale k veci, ku koncertu. Hoci boli nemci, nezahrali ani neunundneunzig luftballons, ani ich will. Ale designovo je to taká Nena 21. storočia tá baba, akurát je blondína. Veľmi pekne spievala, a aj hrala na klávesoch, aj na dvoch naraz, no a chvíľami aj bubnovala. A potom tam bol Hans (neviem, či sa tak volá, ale veľmi tak vyzerá), ktorý hral na bubny.

Hudba bola príjemná, mne trochu prišla šmrncnutá Lanou (ale baby hovorili že veľmi nie). Pekne rozprávala po anglicky, ale občas dala niečo nemecky a to bola paráda no. Teda len technické veci nejaké ozvučovačovi, ale aj tak to bolo fajn. A dali tri prídavky, lebo ľuďom sa veľmi páčili a nahlas im tlieskali.

A hej, dobre si pamätáte, ten koncert bol presunutý. To preto, že tá slečna bola chorá. Ale už vyzdravela a spravila nám pekný večer.

Takto to vyzeralo priamo na mieste činu

Pekný obrázok z http://www.godisinthetvzine.co.uk/2012/09/28/track-of-the-day-127-me-and-my-drummer-dont-be-so-hot/

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára