Pamätáte si, ako som kedysi tvrdil, že gastronómia a služby sa v Bratislave výrazne zlepšili? Tak tu zas máme čiernu ovcu.
Si predstavte, že prídete do normálneho dobrého podniku, trebars do AuCafe, objednáte si Jacka, druhého, tretieho, trinásteho. No a potom vám zrazu začnú nosiť tú najdrahšiu whisku čo tam majú, lebo na to asi neprídete. No proste absurdné, nemožné, blbosť.
Presne takto však k zákazníkom pristupujú v RockOK na Šafku. Tentokrát to bolo s borovičkou, nie s whisky (pozn. pre ignorantov: aj borovička vie byť drahšia a lacnejšia, i keď to nie nutne korešponduje s lepšia horšia). Normálne že mi po pár kolách začali zrazu nosiť nejakú akože drahšiu borovičku. Ako chápete, nejde o tých pár centov navyše. Toto sa proste nerobí. Zjavne ešte niektorí nepochopili, ako si majú udržať zákazníka.
Už som sa vyrozprával, som pokojnejší.
Tak príjemné prekvapenie. Vedenie podniku zareagovalo na našu mailovú sťažnosť za pár hodín, vysvetlili sme si čo a ako a veci uviedli promptne na pravú mieru. Teším sa!
OdpovedaťOdstrániť