utorok 6. decembra 2016

Ukončenie startupovej jesene na SWBA

Ahojte borovičkári. Startupová jeseň sa nám pomaličky preklápa od eventového pretlaku k vianočným parties. Videli sme sa na žilinskom startup weekende i na Startup Awards, ku ktorým sa ešte isto vrátime, keď budeme tento startupový rok vyhodnocovať. Dnes vás ale Borovička pozýva na posledný väčší hackaton, a to ten bratislavský, startupweekendový.

Pekný obrázok z http://blog.zeroinfy.com/why-you-should-intern-at-a-startup-in-your-early-20s/
 
Bratislavský Startup Weekend bude tento rok trochu špeciálny. Ako ste si isto všimli, celá scéna sa nám pomaličky odkláňa od klasických internetových startupov a robí sa viac špeciálnych technológií. Vďaka Inloopu si na tomto Startup Weekende v nastolenom trende budete môcť vyskúšať vyvinúť aplikácie pre virtuálnu realitu, a to na Samsung Gear VR, ktoré vám bude počas víkendu k dispozícii. Vytvoriť napríklad aplikáciu, z ktorej sa pozvracia do 20 sekúnd 80% používateľov, no tomu vravím škálovateľný biznis model! :)


Tiež sa môžeme tešiť na viacero skúsených teamov z inovatívnych spoločností, ktoré si takto konečne nájdu čas popracovať na vývoji vecí, na ktoré cez rok nebol čas. Máte aj u vás vo firme takéto nápady? Určite príďte, pár lístkov ešte ostáva.

Navyše tu máme špeciálnu ponuku pre priaznivcov borovičky - prví dvaja záujemci v komentároch pod týmto blodžíkom dostanú úžasnú 50% zľavu z ceny lístka.

Príjemné štartupovanie a vidíme sa (nie len) na afterke v Nu Spirit bare!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára